Contact

Schenken met Impact importeert wijn en helpt bedrijven bij het samenstellen van unieke wijngeschenken die passen bij het gestelde doel en moment van geven. Wij doen dit vanuit onze passie voor wijn en onze kennis van marketing en relatiebeheer: Waarom wijn? Wijn is “pretty cool”, omdat je kunt het overal voor kunt inzetten; bijvoorbeeld als dank voor de samenwerking, als waardering voor geleverde inzet of om excuses te maken voor een gemaakte vergissing. Kortom, met een mooie wijngeschenk schenk je aandacht aan waardevolle relaties en momenten en schenk je een persoonlijk cadeau met Impact!

Contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 033 888 1321. De telefonische klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Minder urgent contact per email Info | info@schenkenmetimpact.nl. Onze medewerkers van staan klaar om u snel en adequaat te beantwoorden.

Daarnaast komen we bij u langs of plannen telefonisch contact. Zoekt u meer impact in wijnbeleving, dan nodigen wij u graag uit voor een smakelijke kennismaking op ons kantoor in Amersfoort. Daar hebben we een belangrijk deel van ons assortiment koud liggen om te proeven. Een goede basis om elkaar beter te leren kennen!

Betalen op factuur

Wij richten ons enkel op zakelijke klanten. De eerste levering gebeurt altijd op basis van vooruitbetaling van de digitale factuur, vervolgopdrachten kunnen na overleg met onze verkoop op rekening besteld worden.

Bezorging

Afhankelijk van de type bestelling en hoeveelheid wordt bezorging uitgevoerd door ons eigen logistiek of die van PostNL. De bezorgkosten worden berekend op basis van het gewicht, aantal flessen en het bezorgland van uw bestelling. Voor het bezorgen in Nederland vragen we een bijdrage van € 25,00. Bezorgkosten bij besteding boven € 750,00 exclusief btw worden niet doorbelast.

Levertijd

Op werkdagen, voor 17.00 uur, geplaatste bestellingen van standaard assortiment kunnen de volgende dag nog bezorgd worden. Grote aantallen of wijngeschenken die omgepakt worden gaan in overleg. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met klantenservice. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of diensten en vindt u geen antwoord op deze pagina? Neem dan rechtstreeks contact op met onze klantenservice of gebruik de onderstaande contactgegevens.

Radonweg 24, Amersfoort

Tel : 033 888 1321

info@schenkenmetimpact.nl

Bereikbaar van 09:00 tot 18:00